Deaplus keukens Schoten

Deaplus keukens Schoten? Deaplus keukens richt zich niet alleen op consumenten als gezinnen, stellen en individuen maar ook op nieuwbouwwoning organisaties. Deaplus staat bekend om hun vakmanschap, deze kent geen grens. Deaplus garandeert u voor de nazorg. Ook na de aanschaf staan zij altijd voor u klaar.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

Deaplus keukens Schoten

Deaplus keukens schotenDeaplus keukens Schoten
Bredabaan 1201
2900 Schoten
32 3 644 04 16
www.deaplus.be

 

 

Deaplus keukens openingsuren

Maandag:     10:00 uur tot 18:30 uur.
Dinsdag:       10:00 uur tot 18:30 uur.
Woensdag:   10:00 uur tot 18:30 uur.
Donderdag:  10:00 uur tot 18:30 uur.
Vrijdag:          10:00 uur tot 18:30 uur.
Zaterdag:      10:00 uur tot 17:00 uur.
Zondag:         Gesloten

Koopzondagen en feestdagen bij Deaplus keukens

Deaplus is helaas gesloten op zondag. Echter is er ook niets bekend over de feestdagen. Mocht hier wel iets bekend over komen dan zullen wij dit uiteraard vermelden op de pagina.

Voor meer informatie kunt u op de website van Deaplus terecht.

Deaplus telefonisch contact

Heeft u een vraag aan Deaplus? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de toonzaal. Deaplus wilt u zo spoedig mogelijk helpen met uw vragen. Het telefoonnummer van de toonzaal in Schoten betreft 32 3 644 04 16

Klantenservice Deaplus

Wilt u liever niet telefonisch een vraag stellen aan een keukenzaak? Dit omdat u het bijvoorbeeld dan niet kan teruglezen. Dan kunt u gebruik maken van de algemene klantenservice. Nadat Deaplus uw formulier heeft ontvangen zullen zij deze gelijk in behandeling nemen. Klik hier voor het formulier van Deaplus Schoten.

Deaplus keukens ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met Deaplus keukens? De ervaringen van klanten veranderd namelijk per persoon. De een kan het gesprek als zeer prettig hebben ervaren terwijl een ander het gevoel had dat hij niet serieus werd genomen. U zult daarom ook verschillende recensies tegen komen. Van leuke en tevreden klanten als tegenvallende en teleurgestelde klanten.