Duo keukens Schoten

Duo keukens Schoten? Duo keukens biedt u maatbladen voor uw keuken, badkamer, living en kantoor. Deze bieden ze in hout, bamboe en inox. Ook leveren ze tafels op maat. Duo keukens werkt samen met bedrijven uit Italië, Spanje en Denekamp.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

Duo keukens Schoten

keukens Schoten Duo keukens SchotenDuo keukens
Wezelsebaan 189
2900 Schoten
0496 47 37 11
www.duobvba.be

Duo keukens openingsuren

De openingstijden van Duo keukens is niet beschikbaar

Koopzondagen en feestdagen bij Duo keukens

Er is momenteel geen informatie beschikbaar over de openingstijden van de zondagen en tijdens de feestdagen.

Voor meer informatie kunt u op de website van Duo terecht.

Duo telefonisch contact

Heeft u een vraag aan Duo? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de toonzaal. Duo wilt u zo spoedig mogelijk helpen met uw vragen. Het telefoonnummer van de toonzaal in Schoten betreft 0496 47 37 11

Klantenservice Duo

Wilt u liever niet telefonisch een vraag stellen aan een keukenzaak? Dit omdat u het bijvoorbeeld dan niet kan teruglezen. Dan kunt u gebruik maken van de algemene klantenservice. Nadat Duo uw formulier heeft ontvangen zullen zij deze gelijk in behandeling nemen. Klik hier voor het formulier van Duo Schoten.

Duo keukens ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met Duo keukens? De ervaringen van klanten veranderd namelijk per persoon. De een kan het gesprek als zeer prettig hebben ervaren terwijl een ander het gevoel had dat hij niet serieus werd genomen. U zult daarom ook verschillende recensies tegen komen. Van leuke en tevreden klanten als tegenvallende en teleurgestelde klanten.