Krefel keukens Schoten

Krefel keukens Schoten? Krefel keukens biedt u keukens aan die mogelijkheid om uw perfecte keuken te ontwerpen. Samen met u ontwerpen ze een keuken die het beste bij uw smaak past en aan al uw wensen voldoen.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

Krefel keukens Schoten

Krëfel keukens SchotenKrefel keukens
Bredabaan 1205
2900 Schoten
03 685 70 78
www.krefelkeukens.be

Krefel keukens openingsuren

Maandag:     10:00 uur tot 18:30 uur.
Dinsdag:       10:00 uur tot 18:30 uur.
Woensdag:   10:00 uur tot 18:30 uur.
Donderdag:  10:00 uur tot 18:30 uur.
Vrijdag:          10:00 uur tot 18:30 uur.
Zaterdag:      10:00 uur tot 18:00 uur.
Zondag:         Gesloten

Koopzondagen en feestdagen bij Krefel keukens

Krefel keukens is op zondag gesloten. De tijden van de openingstijden tijdens de feestdagen is niet beschikbaar. Voor meer informatie kunt u op de website van Krefel terecht.

Krefel telefonisch contact

Heeft u een vraag aan Krefel? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de toonzaal. Krefel wilt u zo spoedig mogelijk helpen met uw vragen. Het telefoonnummer van de toonzaal in Schoten betreft 03 685 70 78

Klantenservice Krefel

Wilt u liever niet telefonisch een vraag stellen aan een keukenzaak? Dit omdat u het bijvoorbeeld dan niet kan teruglezen. Dan kunt u gebruik maken van de algemene klantenservice. Nadat Krefel uw formulier heeft ontvangen zullen zij deze gelijk in behandeling nemen. Klik hier voor het formulier van Krefel Schoten.

Krefel keukens ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met Krefel keukens? De ervaringen van klanten veranderd namelijk per persoon. De een kan het gesprek als zeer prettig hebben ervaren terwijl een ander het gevoel had dat hij niet serieus werd genomen.

U zult daarom ook verschillende recensies tegen komen. Van leuke en tevreden klanten als tegenvallende en teleurgestelde klanten. Ga naar www.keukenervaringen.be voor de ervaringen pagina van Krefel.